+32 479 53 49 19

Bremstraat 1A
Jabbeke, 8490
België

  • Instagram

Verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring

©2018 by Amanzie. Proudly created with Wix.com

HEAT

De HEAT is een droogpak ontworpen door Ocean Rodeo. Dit pak zorgt ervoor dat je lekker warm blijft tijdens het SUP’en zonder in te boeten op bewegelijkheid en comfort. Door zijn ademende stof ventileert het pak goed zodat je niet te warm krijgt tijdens je SUP-workout.

De nekdichting kan je makkelijk uitdoen en onder je jas opbergen. De HEAT kan geleverd worden met ‘sokken’ zodat ook je voeten droog en warm blijven. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan surfbotjes te dragen.

Prijs 649, 00 euro

SOUL

De SOUL is een droogpak ontworpen door Ocean Rodeo. Dit pak zorgt ervoor dat je lekker warm blijft tijdens het SUP’en zonder in te boeten op bewegelijkheid en comfort. Door zijn ademende stof ventileert het pak goed zodat je niet te warm krijgt tijdens je SUP-workout. Dit pak is voorzien van een kap zodat ook je hoofd beschermd wordt.

De nekdichting kan je makkelijk uitdoen en onder je jas opbergen. De SOUL kan geleverd worden met ‘sokken’ zodat ook je voeten droog en warm blijven. Voor een Voor een optimaal resultaat raden wij u aan surfbotjes te dragen.

Prijs 899, 00 euro

ignite

De IGNITE is speciaal ontworpen voor lange SUP-sessies tijdens zeer koude dagen. Dit droogpak is aan de binnenkant voorzien van een extra isolatie. Ondanks de extra laag blijft het pak enorm flexibel zodat dit geen weerstand biedt tijdens het SUP’en. Het pak houdt dan ook zijn ademde eigenschap.

De nekdichting kan je makkelijk uitdoen en onder je jas opbergen. De IGNITE wordt telkens geleverd met ‘sokken’ zodat ook je voeten droog en warm blijven. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan surfbotjes te dragen.

Prijs 1099, 00 euro