Verhuur.jpg
 

W.E. 10'6

Prijs plank: € 20.- per dag

Prijs peddel 50% carbon: € 5.- per dag

De W.E 10'6 is net zoals de ENJOY de perfecte plank om te gebruiken als je nog niet veel ervaring hebt. Hij is opblaasbaar waardoor de plank makkelijk kan worden opgeborgen in een wagen of op de rug kan worden gedragen. Het board heeft een breed oppervlak waardoor je er gemakkelijk op kan rechtstaan. Deze relatief korte plank (320cm) laat je toe makkelijk te draaien. Het grote verschil met de ENJOY is dat de W.E. uit een sterker materiaal bestaat. Dit heeft als voordeel dat je hiermee makkelijker op kleine golven kan rijden. Aan de voorkant zijn rekkers voorzien waaronder je een drankje of trui kan plaatsen. Opnieuw raden wij hier een peddel aan die voor 25% of 50% uit carbon bestaat.

 

W.E. 12'6

Prijs plank: € 22.- per dag

Prijs peddel 50% carbon: € 5.- per dag

Prijs peddel 100% carbon: € 8.- per dag

De W.E. 12'6 is gemaakt om als recreant lange afstanden te SUP’en. Deze is de langer dan de ENJOY en W.E. 10’6. Hierdoor ga je sneller en kan je op een comfortabele manier langere afstanden afleggen. In tegenstelling tot de beginnersplanken is de W.E. 12'6 moeilijker om te draaien. De extra lengte heeft geen invloed op het vervoeren van deze plank omdat hij ook opblaasbaar is.

Doordat deze SUP smaller is dan de twee voorgaande zal je moeilijker je evenwicht kunnen bewaren. Om deze reden raden wij deze plank pas aan wanneer je je balans op de ENJOY of W.E. 10'6 goed kan vinden.

Voor de peddel grijpen we naar een 50% of 100% carbon.

 

DUDE 6'4

Prijs plank: € 10.- per dag

De DUDE 6'4 is een opblaasbare golfsurfplank. Het ideale board om leren golfsurfen. In tegenstelling tot de meeste golfsurfplanken is deze opblaasbaar. Zo kan je deze makkelijk overal meenemen zonder veel ruimte. De Dude 6'4 heeft een relatief groot volume waardoor deze zowel door volwassen als kinderen gebruikt kan worden. Voor kinderen is het ook perfect mogelijk om met de DUDE te leren waveSUP’en.

 

Gebruik je deze plank om te waveSUP’en dan raden wij een peddel aan met 50% of 100% carbon.

 

+32 479 53 49 19

Bremstraat 1A
Jabbeke, 8490
België

  • Instagram

Verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring

©2020 by Amanzie. Proudly created with Wix.com