ENjoy

Prijs plank: € 15.- per dag

Prijs peddel 25% carbon: € 4.-  per dag

Prijs peddel 50% carbon: € 5.- per dag

De ENJOY 10’6, de perfecte plank voor wie begint met zijn SUP-avontuur. Dit is een opblaasbare plank. Op deze manier past hij in elke auto of kan je hem zelfs op je rug dragen dmv de handige opbergtas die er wordt bijgeleverd. De belangrijkste eigenschap van de ENJOY is het brede oppervlak. Hierdoor heeft de plank meer stabiliteit en is het makkelijker om recht te staan. Door de korte lengte, 320cm, laat deze plank zich makkelijker draaien op het water. Aan de voorkant zijn rekkers voorzien, zo kan je een drankje of trui vastmaken aan je plank.

De peddel, wij raden aan om voor één te gaan die uit 25% of 50% carbon bestaat. Hoe meer carbon de peddel bevat, hoe lichter hij aanvoelt.

 

W.E. 10'6

Prijs plank: € 20.- per dag

Prijs peddel 25% carbon: € 4.- per dag

Prijs peddel 50% carbon: € 5.- per dag

De W.E 10'6 is net zoals de ENJOY de perfecte plank om te gebruiken als je nog niet veel ervaring hebt. Hij is opblaasbaar waardoor de plank makkelijk kan worden opgeborgen in een wagen of op de rug kan worden gedragen. Het board heeft een breed oppervlak waardoor je er gemakkelijk op kan rechtstaan. Deze relatief korte plank (320cm) laat je toe makkelijk te draaien. Het grote verschil met de ENJOY is dat de W.E. uit een sterker materiaal bestaat. Dit heeft als voordeel dat je hiermee makkelijker op kleine golven kan rijden. Aan de voorkant zijn rekkers voorzien waaronder je een drankje of trui kan plaatsen. Opnieuw raden wij hier een peddel aan die voor 25% of 50% uit carbon bestaat.

 

W.E. 12'6

Prijs plank: € 22.- per dag

Prijs peddel 50% carbon: € 5.- per dag

Prijs peddel 100% carbon: € 8.- per dag

De W.E. 12'6 is gemaakt om als recreant lange afstanden te SUP’en. Deze is de langer dan de ENJOY en W.E. 10’6. Hierdoor ga je sneller en kan je op een comfortabele manier langere afstanden afleggen. In tegenstelling tot de beginnersplanken is de W.E. 12'6 moeilijker om te draaien. De extra lengte heeft geen invloed op het vervoeren van deze plank omdat hij ook opblaasbaar is.

Doordat deze SUP smaller is dan de twee voorgaande zal je moeilijker je evenwicht kunnen bewaren. Om deze reden raden wij deze plank pas aan wanneer je je balans op de ENJOY of W.E. 10'6 goed kan vinden.

Voor de peddel grijpen we naar een 50% of 100% carbon.

 

Freak 7'9 

Prijs plank: € 27.- per dag

Prijs peddel 50% carbon: € 5.- per dag

Prijs peddel 100% carbon: € 8.- per dag

De FREAK 7'9 is een echte waveSUP. Door zijn volume van 93L is dit de perfecte plank voor riders die een nieuwe uitdaging zoeken. Dit board leunt meer aan tegen een golfsurfplank waardoor deze uiterst geschikt is om in de golven te SUP’en.

Hier kiezen we voor een peddel die voor een 50% of 100% uit carbon bestaat

DUDE 6'4

Prijs plank: € 10.- per dag

De DUDE 6'4 is een opblaasbare golfsurfplank. Het ideale board om leren golfsurfen. In tegenstelling tot de meeste golfsurfplanken is deze opblaasbaar. Zo kan je deze makkelijk overal meenemen zonder veel ruimte. De Dude 6'4 heeft een relatief groot volume waardoor deze zowel door volwassen als kinderen gebruikt kan worden. Voor kinderen is het ook perfect mogelijk om met de DUDE te leren waveSUP’en.

 

Gebruik je deze plank om te waveSUP’en dan raden wij een peddel aan met 50% of 100% carbon.

 

+32 479 53 49 19

Bremstraat 1A
Jabbeke, 8490
België

  • Instagram

Verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring

©2018 by Amanzie. Proudly created with Wix.com